Kullanılacak Malzemeler:
9 yemek kaşığı şeker
9 yemek kaşığı un
Yarım paket margarin
Yarım paket vanilya
3 yemek kaşığı kakao
3 adet yumurta
Aroma ve renklendirici(isteğe bağlı)
Hindistan cevizi
Yapılışı:
- Yumurta ile şekeri 15 dk kadar metal çırpıcı ile iyice çırpıyoruz,
- Margarin hariç diğer malzemeleri koyarak 25 dk kadar tekrar çırpıyoruz,
- Tavada yarım paket margarini eritiyoruz,
- Margarin biraz soğuduktan sonra, onu da diğer malzemelerin üzerine ekleyip kaşık yardımı ile karıştırıyoruz, (Bu sırada dilediğiniz aromayı ve Renklendiriciyi ekleyebilirsiniz)
- Kalıplara koyup donmasını bekliyoruz.
- Dilerseniz üzerine hindiztan cevizi serpiştirerek, servis yapabilirsiniz
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder